Η Δράση μας

Η Discover the World φέρνει εταιρείες σε επαφή με αγορές. Χτίζουμε νέο πελατολόγιο και ροές εσόδων, ενισχύουμε το προϊόν και την διάθεσή του σε κάθε τοπικό μέσο.

Τα δύο κύρια συστατικά μας είναι το έμπειρο τοπικό προσωπικό σε συνδιασμό με μία σειρά από τεχνολογικά εργαλεία — υποστήριξη πωλήσεων, marketing, δημοσίων σχέσεων και διαδικτυακών e-commerce δράσεων. Ονομάζουμε τoν συνδιασμό αυτό “bricks & clicks”, άνθρωποι & τεχνολογία.

Με τους ανθρώπους, τις τοπικές ομάδες που διαθέτουμε και μέσα από στοχευμένες διαδικτυακές δράσεις, εξασφαλίζουμε ταχύτατη διάθεση και ανάπτυξη των προϊόντων, καλύπτοντας όλα τα μέσα, επιτυγχάνοντας την αύξηση του κέρδους και των εσόδων των πελατών μας.

Tο κόστος των υπηρεσιών μας προσαρμόζεται αναλόγως με τις δικές σας ανάγκες και budget. Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας με περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Το παγκόσμιο δίκτυο

Η Discover διαχειρίζεται ένα παγκόσμιο δίκτυο στο οποίο ο πελάτης μπορεί να βασιστεί. Το δίκτυό μας έχει χτιστεί και δοκιμαστεί για πάνω από 30 έτη.

Η Discover βοηθάει εταιρείες να αναπτυχθούν έξω από το δικό τους δίκτυο, πόρους και ικανότητες. Γεφυρώνουμε το κενό που βρίσκετε ανάμεσα σε χώρες, γλώσσες, νομίσματα και σύνθετες εταιρικές πρακτικές, μεγιστοποιώντας το κέρδος του πελάτη μας.

Η ικανότητα μας να προκαλέσουμε και να διατηρήσουμε παγκόσμια επιτυχία βασίζεται σε τρία σημεία:

  • Το τοπικό μας προσωπικό και η εμπειρία
  • Η ταχύτατη δράση μας στις αγορές
  • Η παγκόσμια υποστήριξη και διαχείρηση του δικτύου

Προσφέρουμε λύσεις για μία ή περισσότερες χώρες μέσα από μία ενoποιημένη εμπειρία που κάνει την ζωή σας ευκολότερη. Ελάτε σε επαφή με κάθε αγορά στο επίπεδο που εσείς θέλετε, αφήνοντας τις λεπτομέρειες και την λειτουργία σε εμάς.

Ανακαλύψτε το δίκτυό μας (EN)